EverGreen Salon Organic

Fii frumoasa si sanatoasa!

Despre epilarea cu zahar

Scrie un comentariu

Ce este epilarea cu zahar (body sugaring)?  Este o metoda veche de mii de ani de indepartare a parului de pe corp.

Documentele istorice despre indepartarea parului ne vorbesc despre civilizatiile vechi din Mesopotamia, Egipt si Grecia. Se spunea ca regii din Mesopotamia le cereau femeilor sa fie aduse la ei curate si fine, fara par. Egiptenii antici puneau mare pret pe importanta cosmeticii – avand scorpuri si practice si estetice. Hieroglifele egiptene descriau cum femeile sclave ce il serveau pe faraon erau obligate sa isi ideparteze parul de pe corp. Se considera ca erau murdare avand par si probabil dintr-o intamplare au descoperit ca zaharul putea fi folosit ca metoda eficienta de indepartare a parului. Astazi femeile egiptene numesc aceasta metoda HALAWA.

 In timpul imperiului turc haremul era o parte importanta la curtea regelui si indepartarea parului de pe corp era considerata o arta. Traditia s-a transmis din generatie in generatie si astazi unele femei arabe inca practica metoda epilarii cu zahar.

Epilarea cu zahar este o metoda sigura si naturala. Fata de ceara, zaharul se aplica la temperatura corpului astfel ca pielea nu va mai suferi arsuri si nu contine ingredienti chimici ce ar putea rani pielea.

Metoda noastra avansata de epilare cu zahar a fost imbunatatita si adaptata, astfel ca nu lasa urme ce ar putea aparea in urma folosirii aparatului de epilat sau a tehnicilor cu laserul. De asemenea, metoda noastra de epilare cu zahar este blanda cu pielea lasand-o foarte fina si matasoasa. Firele de par cresc mai fine, mai subtiri si mai rare.

Pasta noastra de zahar este prietenoasa cu mediul inconjurator si non-alergenica. Poate fi folosita atat pentru pielea femeilor, cat si pentru cea a barbatilor si chiar si a copiilor.

 Sugar of the Nile a dezvoltat o pasta de zahar, dar si tehnica epilarii cu zahar avansata in asa fel incat sa satisfaca nevoile fiecaruia. De asemenea, Sugar of the Nile a dezvoltat si a produs o linie de produse pentru a fi folosite inainte si dupa epilarea cu zahar si astfel se poate oferi un serviciu profesional de epilare cu zahar.

pasta de zahar

Reclame

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s