EverGreen Salon Organic

Fii frumoasa si sanatoasa!

5 beneficii ale extractului din radacina de tataneasa

Scrie un comentariu

Beneficiile radacinii de tataneasa:

Radacina de tataneasa a fost folosita mult timp in vremurile vechi pentru proprietatile incredibile de vindecare si pentru continutul complet de minerale, Vitamina A si antioxidanti.

Radacina de tataneasa este benefica pentru par in mod deosebit, datorita abilitati de prevenire a uscarii parului si stimularii cresterii parului.

Radacina de tataneasa contine constituenti activi numiti alantoina, acid rosmarinic si mucilagiu ce asigura proprietati anti-inflamatoare naturale.

Acidul rosmarinic este extrem de benefic pentru par datorita calitatilor anti-carcinogene, antivarele, antibacteriene si anti-inflamatoare.

Mucilagiul este o proteina din planta, este de asemenea ideala pentru par deoarece ajuta parul sa fie flexibil, facandu-l mai moale si mai putin casant. Mucilagiul este de asemenea un agent de spumare ideal; acest ingredient organic este folosit in vopseaua noastra fara amoniac si ajuta la emulsionarea vopselei in bol.

Alaturi de multe alte ingrediente, radacina de tataneasa este folosita in vopseaua noastra fara amoniac, produse de ingrijirea parului si produse styling asigura sanatatea si stralucire parului. Descoperim acest beneficiu mai ales in timpul iernilor geroase si in lunile de vara, deoarece radacina de tataneasa este perfect combaterea parului uscat, conferindu-i flexibilitate.
5 beneficii importante ale radacinii de tataneasa:

– stimuleaza cresterea parului

– anti-inflamator

– par maleabil

– anti-carcinogen

– previne uscarea parului si a scalpului

Reclame

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s